• Основи на приложението Stop Motion Studio

    Приложението Stop Motion Studio улеснява създаването на анимационни филми. Той е подходящ за педагогическа работа и е лесен за употреба за по-малки деца под наблюдение.

    Можете да снимате кадри един след друг директно в приложението и да преглеждате резултатите непрекъснато. Последователността на изображенията може да бъде зададена или премахната. С пълната версия може да добавяте начални и финални надписи, аудио записи от всякакъв вид и ефекти. Базовата версия е достатъчна за производството на обикновен stop motion филм. Ако искате да добавите музика към филма, можете да направите това в Movie Maker. Филмът може да бъде експортиран във формат mp4.

    Приложението може да се използва на операционни системи Android, IOS и Windows и може да се инсталира в таблет или смартфон.

    Уебсайтът, на който можете да намерите приложението Stop Motion Studio App е: https://www.cateater.com.

    По-долу има кратко въведение в приложението Stop Motion Studio, което е предназначено да даде основна информация. Иконата ? в лентата с менюта в долния десен ъгъл на приложението ви отвежда до менюто за помощ.

    Разработчик: Cateater
    Системи: Android, iOS и Windows
    Цена: Основното приложение е безплатно. Пълната версия може да бъде закупена от 4.99 € до 5.99 €
    Целева група: Педагогически специалисти, деца в предучилищна възраст от 4 години нагоре с надзор, деца в началното училище, родители
    Теми: Креативен дизайн и рисуване, практическа медийна работа
    Реклама: Базовото приложение съдържа покупки в приложението. За да можете да използвате всички функции, е необходима пълната версия.
    Използваемост: Напълно функционален офлайн.
    Навигация: Проста и ясна.
    Дизайн: Прост, разбираем език; ясни и висококонтрастни цветове; разбираеми икони.


    Как работи приложението Stop Motion Studio?

    Изгледайте този клип в You Tube, за да разберете как да създадете видео в Stop Motion:

    или прегледайте ръководството за допълнителни съвети.